Kahve falında tutanak tutmak

Kahve falında tutanak tutmak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına işarettir.

Kahve falında tutanak tutmak gördüyseniz:

  • Her şeyi yönetmeye çalışıyor tüm kararları siz vermek istiyorsunuz.

Kahve falında tutanak tutmak pek çok olumlu gelişmelere, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında tutanak görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, ağız tadına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında tutanak yazmak başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzatılan eli tutmak hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine yorulur.

Kahve falında çikolata tutmak yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında siyah yılanı elinde tutmak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanı kuyruğundan tutmak kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkek elini tutmak zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top