AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşan ördek görmek

Kahve falında konuşan ördek görmek

Kahve falında konuşan ördek görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, pişman olacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına işarettir.

Kahve falında konuşan ördek gördüyseniz:

  • İşlerinizi zamanında yapmalı, erteleme durumuna girmemelisiniz.

Kahve falında konuşan ördek görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına alamet eder.

Kahve falında ördeğin konuştuğunu görmek dertlerine çare bulacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına işaret eder.

Kahve falında köpek ve ördek görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında ördek eti görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına tabir olunur.

Kahve falında gölde ördek görmek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaz yada ördek görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına yorulur.

Kahve falında ördek yavrusu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ördek temizlemek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir