AnaSayfa / Genel / Kahve falında turşuluk salatalık görmek

Kahve falında turşuluk salatalık görmek

Kahve falında turşuluk salatalık görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında turşuluk salatalık gördüyseniz:

  • Yanlışlarını görseniz bile, diğerlerinin içinde bulundukları durumu anlatmalarına izin vermenizde fayda var.

Kahve falında turşuluk salatalık görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında salatalık turşusu yemek ölümcül hastalıklara işaret, çok iyi atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında salatalık turşusu yediğini görmek mal mülk sahibi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına işaret eder.

Kahve falında salatalık turşusu kurmak kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine yorulur.

Kahve falında salatalık turşusu görmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil salatalık turşusu görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine işarettir.

Kahve falında salatalık bitkisi görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında iki tane salatalık görmek bayram tadında bir ömür geçireceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir