AnaSayfa / Genel / Kahve falında salatalık turşusu görmek

Kahve falında salatalık turşusu görmek

Kahve falında salatalık turşusu görmek sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine yorulur.

Kahve falında salatalık turşusu gördüyseniz:

  • İlişkilerde yaşanan gerginlikler arkadaşlarınızla yaptığınız sosyal programlar sayesinde azalabilir.

Kahve falında salatalık turşusu yemek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna alamet eder.

Kahve falında yeşil salatalık turşusu görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında turşuluk salatalık görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine yorulur.

Kahve falında salatalık turşusu yediğini görmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salatalık turşusu görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında salatalık turşusu kurmak sorunların tarihe karışacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalettir.

Kahve falında dalından salatalık toplamak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlu salatalık görmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir