AnaSayfa / Genel / Kahve falında tursu yemek görmek

Kahve falında tursu yemek görmek

Kahve falında tursu yemek görmek rahat edileceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tursu yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara karşı ısrarlı bir tutum içine girmeniz yakınlarınızla olan ilişkilerinizde gerilime yol açabilir.

Kahve falında tursu yemek görmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında salata tursusu yemek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tur dağını görmek sıkıntılarının daha da artacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında arabayla tur atmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dünya turuna çıkmak yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında turkuvaz elbise görmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tekne turu görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında yat turu yapmak gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir