AnaSayfa / Genel / Kahve falında turkuvaz elbise görmek

Kahve falında turkuvaz elbise görmek

Kahve falında turkuvaz elbise görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına işaret eder.

Kahve falında turkuvaz elbise gördüyseniz:

  • Bazı konuları kesip atmak gerekse de, büyük bir ilerleme, hamle, yeni bir buluş ya da yeni bir fikrin peşinden gitmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Kahve falında turkuvaz elbise görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında turkuvaz rengi elbise giymek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında turk kahvesi yapmak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına delalet eder.

Kahve falında tur dağını görmek kendisine olan güveninin artacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla tur atmak yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dünya turuna çıkmak herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına delalettir.

Kahve falında tekne turu görmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dünya turu yapmak ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, mutlu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir