AnaSayfa / Genel / Kahve falında maden suyu içmek

Kahve falında maden suyu içmek

Kahve falında maden suyu içmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, mutluluğunun daim olacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, üstün başarılar alacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına işaret eder.

Kahve falında maden suyu içmek gördüyseniz:

  • Dost bildiğiniz kimselere fazla güvenmeyin.

Kahve falında maden suyu içmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında maden suyu şişesi görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, kişinin iyi hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında kömür maden görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine inanılır.

Kahve falında maden kömür görmek falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında maden kömürü görmek üzüntü duyacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında maden taşı görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maden görmek kazançtan yana kara geçeceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz maden görmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir