AnaSayfa / Genel / Kahve falında turşunun bozulduğunu görmek

Kahve falında turşunun bozulduğunu görmek

Kahve falında turşunun bozulduğunu görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında turşunun bozulduğunu gördüyseniz:

  • Daha korumacı olabilir veya çocuklarla ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında turşunun bozulduğunu görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında kızlık zarı bozulduğunu görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, malının, parasının ve makamının artacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının kızlığının bozulduğunu görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine inanılır.

Kahve falında psikolojinin bozulduğunu görmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında gözünün bozulduğunu görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında elektrik süpürgesinin bozulduğunu görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mezarın bozulduğunu görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında namazın bozulduğunu görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir