AnaSayfa / Genel / Kahve falında turkuaz gömlek görmek

Kahve falında turkuaz gömlek görmek

Kahve falında turkuaz gömlek görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hırsızlık yapacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında turkuaz gömlek gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik planlarınız konusunda daha rahat hissetmenizi sağlamak için, evle ilgili bazı konuların dikkatle ele alınması gerekiyor olabilir.

Kahve falında turkuaz gömlek görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına inanılır.

Kahve falında turkuaz görmek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında turkuaz ayakkabı görmek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına işaret eder.

Kahve falında turkuaz taşı görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına işarettir.

Kahve falında turkuaz renk görmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına inanılır.

Kahve falında turkuaz taş görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, hayat daha olumlu bakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında turkuaz yüzük görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında turkuaz kolye görmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir