AnaSayfa / Genel / Kahve falında turkuaz yüzük görmek

Kahve falında turkuaz yüzük görmek

Kahve falında turkuaz yüzük görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında turkuaz yüzük gördüyseniz:

  • Aslen bazı planları olabilir.

Kahve falında turkuaz taşlı yüzük görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında turkuaz yüzük görmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında turkuaz deniz görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında turkuaz taşı görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında turkuaz renk görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında turkuaz görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında turkuaz kolye görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında turkuaz mavisi elbise giymek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, çaresiz kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir