AnaSayfa / Genel / Kahve falında turkuaz taş görmek

Kahve falında turkuaz taş görmek

Kahve falında turkuaz taş görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, eğleneceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında turkuaz taş gördüyseniz:

  • Duygusal problemleri hızla çözmek daha kolay olabilir.

Kahve falında turkuaz taşlı yüzük görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında turkuaz taş görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında turkuaz taşı görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine işaret eder.

Kahve falında turkuaz mavisi elbise giymek aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında turkuaz mavisi deniz görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında turkuaz kolye görmek ayrılanların kavuşacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında turkuaz ayakkabı görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında turkuaz renk görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir