AnaSayfa / Genel / Kahve falında turkuaz deniz görmek

Kahve falında turkuaz deniz görmek

Kahve falında turkuaz deniz görmek işinden geri kalacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında turkuaz deniz gördüyseniz:

  • Belli bir planınız kabul görebilir veya hızla yenilenmesi gerektiği ortaya çıkabilir.

Kahve falında turkuaz mavisi deniz görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine tabir olunur.

Kahve falında turkuaz deniz görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında turkuaz taş görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, işlerin yoluna gideceğine inanılır.

Kahve falında turkuaz gömlek görmek dualarının karşılığını göreceğine, halinin iyi olduğuna delalettir.

Kahve falında turkuaz ayakkabı görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında turkuaz görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, şansının ve bahtının açık olacağına delalettir.

Kahve falında turkuaz kolye görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında turkuaz taşı görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir