AnaSayfa / Genel / Kahve falında türkü söyleyen görmek

Kahve falında türkü söyleyen görmek

Kahve falında türkü söyleyen görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, düşünmeden adımlar atayacağına, müjdeli haberle geleceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında türkü söyleyen gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi başarabilir konumdasınız.

Kahve falında türkü söylediğini görmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, daha geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yanık türkü söylemek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine rivayet eder.

Kahve falında türkücü görmek hayırlı yollara gireceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında türkü söyleyeni görmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında türkü söyleyen birini görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında türkü çağırmak işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü bir türkücü görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında türkü dinlemek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir