AnaSayfa / Genel / Kahve falında türkü dinlemek

Kahve falında türkü dinlemek

Kahve falında türkü dinlemek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, işe zorla gidip geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, gergin olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında türkü dinlemek gördüyseniz:

  • Yeni kimselerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında türkü dinlemek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, ün ve itibar sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında türkücü görmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına delalet eder.

Kahve falında türkü duymak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında türkü çağırmak maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel türkü söylemek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında türkü söylediğini görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına delalet eder.

Kahve falında düğünde türkü söylemek müjdeli bir haber alacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına delalettir.

Kahve falında türkü söyleyeni görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir