AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz türbe görmek

Kahve falında beyaz türbe görmek

Kahve falında beyaz türbe görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz türbe gördüyseniz:

  • Belli bir özel ilişkinize çeki düzen vermenizi sağlayacak içsel kaynaklarınızı kullanabilirsiniz.

Kahve falında beyaz türbe görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine inanılır.

Kahve falında türbeyi süpürmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında türbe kazmak işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, idealist kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında türbede kuran okumak işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, kısmetinin de açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında türbeye dokunmak başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında türbe dua okumak aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında oruç baba türbesini görmek evindeki huzurun bozulacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında türbede adak kesmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir