AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbeler görmek

Kahve falında türbeler görmek

Kahve falında türbeler görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, torunlarına dahi yeteceğine, kendini bunu başaracağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında türbeler gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cinsten eski bir dostunuzu aramanız gerekiyor.

Kahve falında eyüp sultan türbesini görmek asla harama bulaşmayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında türbe yapmak esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, esenleyeceğine delalet eder.

Kahve falında türbeye mum yakmak kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evliya türbesi görmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, hem verimi yükselteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında abdulkadir geylani hazretlerinin türbesini görmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, anne baba ile ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında türbede yattığını görmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tekke türbe görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına delalet etmektedir.

Kahve falında türbede bulunmak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, hak yemeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir