AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbede yattığını görmek

Kahve falında türbede yattığını görmek

Kahve falında türbede yattığını görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında türbede yattığını gördüyseniz:

  • Aksi halde, geri dönüşü zor adımlar atmış olabilirsiniz.

Kahve falında türbede yattığını görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında türbede yatan kişiyi görmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında türbeyi ziyaret etmek kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında türbeye el sürmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında türbede bulunmak prestij sahibi olunacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında türbe açmak ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, başarıları ile konuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mevlana hazretlerinin türbesini görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında türbede adak kesmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir