AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevlana türbesini görmek

Kahve falında mevlana türbesini görmek

Kahve falında mevlana türbesini görmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, variyet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mevlana türbesini gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir yerden gelecek davetler, teklifler ya da öneriler istediğiniz veya yapmak istediğiniz bazı şeyler üzerinde ilginç bir etki yaratabilir.

Kahve falında mevlana türbesini ziyaret etmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında mevlana türbesi görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına alamet eder.

Kahve falında mevlanaunın türbesini görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine delalettir.

Kahve falında mevlanaunın türbesine gitmek yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, günahların da affolacağına alamet eder.

Kahve falında mevlana türbesinde dua etmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mevlana hazretlerinin türbesini görmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında mevlana türbesine gitmek eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında mevlana türbesini görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir