AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbeye çıkmak

Kahve falında türbeye çıkmak

Kahve falında türbeye çıkmak kazançtan yana kara geçeceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere alamet etmektedir.

Kahve falında türbeye çıkmak gördüyseniz:

  • Size sevgisini dile getiren kişilere karşı koymanız zor olabilir.

Kahve falında türbeye çıkmak sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine delalet eder.

Kahve falında türbenin içine girmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine delalettir.

Kahve falında türbe mezar görmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında türbe gezmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında türbede adak kesmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında türbeye gideceğini görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında hazreti aliunin türbesini görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında evde türbe görmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir