AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuşa türbesini görmek

Kahve falında yuşa türbesini görmek

Kahve falında yuşa türbesini görmek çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, spora başlayacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, darlığa düşmeyeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yuşa türbesini gördüyseniz:

  • Bazı toplantılara katılmanız veya uzun zamandır gitmediğiniz yerlere gitmeniz eski bir tanıdıkla yeni fırsatlar yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında türbeden para almak güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına işarettir.

Kahve falında türbeden toprak almak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında türbeye çıkmak çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında türbede dilek dilemek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında türbede uyuduğunu görmek tüm düzenin alt üst olacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında türbe kapısı görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında cami türbe görmek sağlık problemleri yaşamayacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine yorulur.

Kahve falında türbe ismi duymak hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir