AnaSayfa / Genel / Kahve falında suçlu bulunmak

Kahve falında suçlu bulunmak

Kahve falında suçlu bulunmak kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine işaret eder.

Kahve falında suçlu bulunmak gördüyseniz:

  • İlerlemenize katkısı olacak şeyler öğrenmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında suçlu bulunmak özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, hayatın yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında bir suçluyu yakalamak şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında suçlu birini görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, çok iyi şeylere rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini suçlu hissetmek bazı sorunların başgöstereceğine, şansın döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suçlu aramak işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suçlunun yakalandığını görmek borcunun kalmayacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suçludan kaçmak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında suçluya yardım etmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir