AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük tüp görmek

Kahve falında büyük tüp görmek

Kahve falında büyük tüp görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, ağız tadından olacağına, kariyerinin yükseleceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük tüp gördüyseniz:

  • Size karşı düşünceleri görmeyi beklemek yerine, hareketlerinizle karşınızdaki kişileri şaşırtan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında büyük tüp görmek evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında aygaz tüpü görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanan tüpü söndürmek çok güzel olaylar yaşanacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında tüpten zehirlenmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine işaret eder.

Kahve falında tüp taşımak sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında mutfak tüp görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kan tüpü görmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında ocak ve tüp görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, en küçük sorunda parlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir