AnaSayfa / Genel / Kahve falında tünele girdiğini görmek

Kahve falında tünele girdiğini görmek

Kahve falında tünele girdiğini görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine yorulur.

Kahve falında tünele girdiğini gördüyseniz:

  • Sakin olun, stres yaratabilecek davranışlardan uzak durmaya çalışın.

Kahve falında tünele girdiğini görmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında tünellerden geçmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aydınlık tünel görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, patron olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tünelden çıkamamak önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında karanlık tünele girmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapalı tünel görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tüneller görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tünelde sıkışmak yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir