AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüm ekmek görmek

Kahve falında tüm ekmek görmek

Kahve falında tüm ekmek görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, şeytanın aklına uyacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında tüm ekmek gördüyseniz:

  • Başkalarının olumsuz tavırlarına ayak uydurmak zorunda değilsiniz, unutmayın.

Kahve falında tüm ekmek görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tüm sülaleyi görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüm vücudu kıllı görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tüm sülaleyi bir arada görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında tüm ailesinin öldüğünü görmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında tüm tavuk görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine işarettir.

Kahve falında gökkuşağını tüm renkleriyle görmek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tüm tanıdıklarını görmek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, harcama gücünün artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir