AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüm karpuz görmek

Kahve falında tüm karpuz görmek

Kahve falında tüm karpuz görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, Allah’ın yolundan gideceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tüm karpuz gördüyseniz:

  • Konu her ne olursa olsun elinizden geleni yapmanızda fayda var.

Kahve falında tüm karpuz görmek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine yorulur.

Kahve falında tüm tanıdıklarını görmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine delalet eder.

Kahve falında tüm akrabaları bir arada görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tüm altın görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, bolluğun ve bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tüm arkadaşları görmek isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tüm hayvanları görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine inanılır.

Kahve falında tüm yıldızların kaydığını görmek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tüm ailenin öldüğünü görmek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir