AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüm insanların öldüğünü görmek

Kahve falında tüm insanların öldüğünü görmek

Kahve falında tüm insanların öldüğünü görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, markasını duyuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tüm insanların öldüğünü gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, iş hayatınızı veya duygusal başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda iç sesinize kulak verebilirsiniz.

Kahve falında tüm insanların öldüğünü görmek yolculuğa çıkmaya, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tüm ailesinin öldüğünü görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında tüm ailenin öldüğünü görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökkuşağını tüm renkleriyle görmek amaçlardan sapmaya, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında tüm altın görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tüm akrabaları görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tüm aileyi görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tüm sülaleyi görmek yeni işlere girişileceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir