AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin tüm dişlerinin çıktığını görmek

Kahve falında bebeğin tüm dişlerinin çıktığını görmek

Kahve falında bebeğin tüm dişlerinin çıktığını görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, umutlarının da tükeneceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin tüm dişlerinin çıktığını gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçekleşebileceği veya amaçlarınıza ulaşabileceği zamanlardasınız.

Kahve falında bebeğin tüm dişlerinin çıktığını görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tüm dişlerini çektirmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında tüm et görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına inanılır.

Kahve falında tüm ailenin öldüğünü görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tüm tanıdıklarını görmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, şan şöhret kazanacağına delalettir.

Kahve falında tüm karpuz görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında tüm tanıdıkları görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine işaret eder.

Kahve falında tüm para görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir