AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüm et görmek

Kahve falında tüm et görmek

Kahve falında tüm et görmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, zorlukları teker teker aşacağına, kötü halin son bulacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında tüm et gördüyseniz:

  • Yanılsamalar veya duygusal anlamda yanlış anlaşılmalar sizi yanlış yola sokabilir.

Kahve falında tüm et görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işaret eder.

Kahve falında tüm arkadaşları görmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüm ailenin öldüğünü görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tüm sülaleyi bir arada görmek özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüm karpuz görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında tüm ailesinin öldüğünü görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin tüm dişlerinin çıktığını görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüm dişlerini çektirmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir