AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor tülbent görmek

Kahve falında mor tülbent görmek

Kahve falında mor tülbent görmek rızık bolluğu içinde olacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, saadetinin yükseleceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Kahve falında mor tülbent gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyin dikkatinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında mor tülbent görmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, huzurlu hissedileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz tülbent almak herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında tülbent bağlamak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına delalettir.

Kahve falında başına beyaz tülbent örtmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, şansın yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında eski tülbent görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden tülbent almak büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında tülbent satın almak iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz tülbent kesmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir