AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuhafiye dükkanı görmek

Kahve falında tuhafiye dükkanı görmek

Kahve falında tuhafiye dükkanı görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, hayatın düzene gireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, aksine işe neredeyse köstek olacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına tabir olunur.

Kahve falında tuhafiye dükkanı gördüyseniz:

  • Olayların merkezinde olmak isteyebilir veya her konunun size bağlanmasını izlemek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında tuhafiye dükkanı görmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuhafiye dükkanı açmak çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında tuhafiyeci görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında tuhafiye görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, maddi olanakların artacağına delalettir.

Kahve falında bir dükkana girmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, gitmediği yerlere gideceğine delalet eder.

Kahve falında yanmış dükkan görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine delalet eder.

Kahve falında dükkan tutmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dükkanının soyulduğunu görmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir