AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir dükkana girmek

Kahve falında bir dükkana girmek

Kahve falında bir dükkana girmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına inanılır.

Kahve falında bir dükkana girmek gördüyseniz:

  • Son derece neşeli bir tutum içinde bulunak, onları etkileyeceksiniz.

Kahve falında dükkana girmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında takı dükkanına girmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına inanılır.

Kahve falında balık dükkanına girmek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabı dükkanına girmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında bir dükkana girmek güzel fırsatların elde edileceğine, çok zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında züccaciye dükkanına girmek esenliğe kavuşacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca delalet etmektedir.

Kahve falında oyuncak dükkanına girmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkanda kedi görmek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, düzenin bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir