AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan tutmak

Kahve falında dükkan tutmak

Kahve falında dükkan tutmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, kısmetinin kapanacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkan tutmak gördüyseniz:

  • Belli grup veya organizasyonlara yardımlarınız sonucunda fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında dükkan tutmak yüzünde güller açacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında dükkan sahibini görmek hayatının iplerini eline alacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik dükkanı görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halıcı dükkanı görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında bakkal dükkanı görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında dükkanda yılan görmek aile içindeki huzurun kaçacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dükkan görmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında dükkan kapamak rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir