AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuhafiyeci görmek

Kahve falında tuhafiyeci görmek

Kahve falında tuhafiyeci görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuhafiyeci gördüyseniz:

  • Birtakım nedenlerle ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince üzerine düşmeniz halinde yoluna girecek.

Kahve falında tuhafiye dükkanı açmak kazancının artacağına,, sıkıntıların ve dertlerin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuhafiye dükkanı görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya delalet eder.

Kahve falında tuhafiye görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında tuhafiyeci görmek adeta havalara uçacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir