AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüfekle nişan almak

Kahve falında tüfekle nişan almak

Kahve falında tüfekle nişan almak derdin ve sıkıntının biteceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, hanesine güneş doğacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, küslükleri gidereceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tüfekle nişan almak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde sabrınızın zorlanabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında tüfekle nişan almak yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tüfekle ateş etmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının tüfekle ateş ettiğini görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına delalettir.

Kahve falında tüfekli asker görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eli tüfekli asker görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker tüfeği görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında makinalı tüfekle ateş etmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pompalı tüfekle vurulmak çok sıhhatli bir kişi olunacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir