AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüfekle kovalanmak

Kahve falında tüfekle kovalanmak

Kahve falında tüfekle kovalanmak daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, toplum içindeki değerinin artacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, kolaylık sağlayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında tüfekle kovalanmak gördüyseniz:

  • Alınganlıklar, yanılgılar, yanlış kararlar, yanlış anlamalar veya hayalci yaklaşımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında tüfekle kovalanmak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanı tüfekle öldürmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tüfekle vurulmak düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin tüfekle ateş ettiğini görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına yorulur.

Kahve falında pompalı tüfekle ateş etmek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına inanılır.

Kahve falında tüfekle havaya ateş etmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüfekle yılan öldürmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, deşarj olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında piyade tüfeği görmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir