AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin öldüğünü sanmak

Kahve falında annenin öldüğünü sanmak

Kahve falında annenin öldüğünü sanmak çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine delalet eder.

Kahve falında annenin öldüğünü sanmak gördüyseniz:

  • Muhalif fikirleriniz veya mevcut durumun tersi oyun planlarınız varsa dile getirebilirsiniz.

Kahve falında annesinin öldüğünü sanmak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin öldüğünü sanmak kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, hoşgörülü biri olunacağına yorulur.

Kahve falında adam öldürdüğünü sanmak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öldürdüğünü sanmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına delalettir.

Kahve falında babasının öldüğünü sanmak mutlulukların yarım kalacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin öldüğünü sanmak işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin öldüğünü sanmak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, umutsuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında öldüğünü sanmak çok büyük çaba sarf edeceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir