AnaSayfa / Genel / Kahve falında öldürdüğünü sanmak

Kahve falında öldürdüğünü sanmak

Kahve falında öldürdüğünü sanmak hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, kapanan kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öldürdüğünü sanmak gördüyseniz:

  • Parasal konularda şanslısınız.

Kahve falında öldüğünü sanmak yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına inanılır.

Kahve falında birinin öldüğünü sanmak gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında birini öldürdüğünü sanmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında adam öldürdüğünü sanmak ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin öldüğünü sanmak moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin öldüğünü sanmak işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında öldürdüğünü sanmak yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında birini öldü sanmak huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir