AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığı açmak

Kahve falında mezarlığı açmak

Kahve falında mezarlığı açmak kazalardan ve belalardan korunacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, ekmeğinin çoğalacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, hayatından razı geleceğine, evlat sahibi olunacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlığı açmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kararlar almadan önce olan biteni iyice öğrenmenizde fayda var.

Kahve falında ölü birinin mezarını açmak günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin mezarını açmak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına delalettir.

Kahve falında başkasının mezarını açmak büyük zararlardan kurtulacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babasının mezarını açmak bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına inanılır.

Kahve falında kendi mezarını açmak bereketinin artacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün mezarını açmak başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya inanılır.

Kahve falında birinin mezarını açmak gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında ölü mezarı açmak kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir