AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan su çıktığını görmek

Kahve falında mezardan su çıktığını görmek

Kahve falında mezardan su çıktığını görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, kendisini korumaya alacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına işarettir.

Kahve falında mezardan su çıktığını gördüyseniz:

  • Entellektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif bir yapı içinde olmalısınız.

Kahve falında mezardan su çıktığını görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıktan ruh çıktığını görmek rızkın çoğalacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin mezardan çıktığını görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babanın mezardan çıktığını görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan duman çıktığını görmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine işarettir.

Kahve falında mezardan ölünün çıktığını görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında mezardan bebek çıktığını görmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, her zaman el üstünde tutulacağına işarettir.

Kahve falında ölü birinin mezardan çıktığını görmek yeni bir iş bulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir