AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan birinin çıktığını görmek

Kahve falında mezardan birinin çıktığını görmek

Kahve falında mezardan birinin çıktığını görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine inanılır.

Kahve falında mezardan birinin çıktığını gördüyseniz:

  • İyi fikirleri çabuk harcama eğilimi yüksek, kalıcı düşünmekte faydalı olabilir.

Kahve falında ölmüş babanın mezardan çıktığını görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezardan ateş çıktığını görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezardan insan çıktığını görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan ruh çıktığını görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin mezardan çıktığını görmek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında ölülerin mezardan çıktığını görmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin mezardan çıktığını görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında mezardan bebek çıktığını görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir