AnaSayfa / Genel / Kahve falında trampet sesi duymak

Kahve falında trampet sesi duymak

Kahve falında trampet sesi duymak sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında trampet sesi duymak gördüyseniz:

  • Panik size yanlış adımlar attırabileceği gibi küçük kazalarada neden olabilir.

Kahve falında trampet sesi duymak kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında trampet çalmak uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek sesler duymak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, sorunların üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağlama sesleri duymak özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, malların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saat sesi duymak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine inanılır.

Kahve falında mezardan sesler duymak girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine yorulur.

Kahve falında anne sesi duymak kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında camide kuran sesi duymak hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir