AnaSayfa / Genel / Kahve falında traktör süren birini görmek

Kahve falında traktör süren birini görmek

Kahve falında traktör süren birini görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, ortağından ayrılacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında traktör süren birini gördüyseniz:

  • Gaflar yapılabilir, ağızdan kaçan kelimeler sorun yaratabilir.

Kahve falında traktör süren birini görmek herkesin desteğinin alınacağına, rakiplerini geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında başkasının traktör kullandığını görmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, içinin de rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında traktör kullandığını görmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında traktörü devirmek kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında traktörün altında kalmak güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında traktörle yük taşımak nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında traktörle gitmek hayatındaki rahatlığın artacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında traktöre binmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir