AnaSayfa / Genel / Kahve falında traktör kullandığını görmek

Kahve falında traktör kullandığını görmek

Kahve falında traktör kullandığını görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayırlı işe, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına delalettir.

Kahve falında traktör kullandığını gördüyseniz:

  • Sadece konuşmak yerine planlarınızı uygulamaya geçirmelisiniz.

Kahve falında başkasının traktör kullandığını görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, böylece kendine güveneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında traktör kullandığını görmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında traktör almak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında traktörle yolculuk etmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında traktörle kum taşımak yapılan işte yeniden kara geçileceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında traktörle tarla sürmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz traktör görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında traktörle taş taşımak isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir