AnaSayfa / Genel / Kahve falında traktöre binmek

Kahve falında traktöre binmek

Kahve falında traktöre binmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, rahat geçinerek yaşayacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, geçim derdine düşeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında traktöre binmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, iş birlikleri veya ruh durumunuzu ilgilendiren konular da ön plana çıkabilir.

Kahve falında traktör kasasına binmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, yol yordam öğretileceğine işaret eder.

Kahve falında traktör römorkuna binmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında traktör binmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında traktöre binmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı traktöre binmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında uçan traktör görmek umutsuzluk yaşanacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine delalettir.

Kahve falında traktör kaybetmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına inanılır.

Kahve falında başkasının traktör kullandığını görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, iyilik ve hayır bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir