AnaSayfa / Genel / Kahve falında traktörle gitmek

Kahve falında traktörle gitmek

Kahve falında traktörle gitmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, zahmetinin çoğalacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında traktörle gitmek gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizi destekleyen kişiler var.

Kahve falında traktörle gitmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında traktör çalıştırmak ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında traktör tamir etmek sırtındaki yükten kurtulacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının traktör kullandığını görmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında traktörle tarla sürmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni traktör görmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine inanılır.

Kahve falında traktörle taş taşımak inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine işaret eder.

Kahve falında traktör görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir