AnaSayfa / Genel / Kahve falında traktör almak

Kahve falında traktör almak

Kahve falında traktör almak içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, çevrenizden takdir görmeye, onunla güzel bir ilişki kuracağına delalettir.

Kahve falında traktör almak gördüyseniz:

  • Sizi tartışmaya çeken kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında traktör lastiği görmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işarettir.

Kahve falında traktörle yük taşımak genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında traktör devirmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüklü traktör görmek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine delalettir.

Kahve falında traktörle ev taşımak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, yakın zamanda rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında traktör römorku görmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında traktör kaybetmek hem itibar edineceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına alamet eder.

Kahve falında traktörün devrildiğini görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir