AnaSayfa / Genel / Kahve falında traktör altında kalmak

Kahve falında traktör altında kalmak

Kahve falında traktör altında kalmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, işlerine dört elle sarılacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, çok önemli noktalara geleceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, büyük bir projeye girileceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına inanılır.

Kahve falında traktör altında kalmak gördüyseniz:

  • Tartışmalara başlamadan önce aslen ne istediğinizi bilmenizde fayda var.

Kahve falında traktörün altında kalmak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine alamet eder.

Kahve falında traktör altında kalmak borçlarının ödeneceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine işaret eder.

Kahve falında yüklü traktör görmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına tabir olunur.

Kahve falında traktörden inmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında traktör sürmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, yönetici makamına geleceğine delalettir.

Kahve falında traktör tekerleği görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında traktör kazası geçirmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında mavi traktör görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir