AnaSayfa / Genel / Kahve falında traktör kazası geçirmek

Kahve falında traktör kazası geçirmek

Kahve falında traktör kazası geçirmek adını kirleteceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına delalettir.

Kahve falında traktör kazası geçirmek gördüyseniz:

  • Olumlu değişiklikleri kabullenmeniz durumunda özel yaşamınız ya da iş hayatınızla ilgili ilişkiler yenilenebilir.

Kahve falında traktör kazası geçirmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında traktör kazası yapmak yeni alanlara yöneleceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında traktör kazası görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, rütbesinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçak kazası geçirmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine inanılır.

Kahve falında birinin trafik kazası geçirdiğini görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında trafik kazası geçiren birini görmek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine rivayet eder.

Kahve falında trafik kazası geçirmiş birini görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir