AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi traktör görmek

Kahve falında mavi traktör görmek

Kahve falında mavi traktör görmek başarılarının hiçe sayılacağına, hata yapılacağına, aileden ayrı kalınacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, işlerinin ters gideceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi traktör gördüyseniz:

  • Yalnız kalabilirsiniz veya siz yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında mavi traktör görmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında traktör sürdüğünü görmek yenileneceğine ve can bulacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük traktör görmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında traktörün devrildiğini görmek alışveriş yapacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında traktör satın almak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında traktörle tarla sürmek gururlandıracak işler yapacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında traktör görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında yüklü traktör görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir