AnaSayfa / Genel / Kahve falında tozlu yer görmek

Kahve falında tozlu yer görmek

Kahve falında tozlu yer görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tozlu yer gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı yürütülen işler, arkanızdan konuşan kişiler veya sizi engelleyen durumlar sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında toz şekerin yere döküldüğünü görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yerlerde toz görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, küs arkadaşların barışacağına yorulur.

Kahve falında her yerin toz olduğunu görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tozlu yerler görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toz şekeri yere dökmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tozlu yeri süpürmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına delalet eder.

Kahve falında yerleri tozlu görmek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında tozlu yer görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, ele geçen kazancın artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir